Powered By Blogger

Sider

fredag 20. mai 2011

Tricasterprosjektet i havn

Da var vi altså ferdige med terminens TV-studiooppgave.  Vi har brukt Tricaster og øvd oss på live TV-sending, noe som så ut til å fenge de fleste elevene.  Som avslutning på prosjektet skal elevene nå skrive en oppsummering (artikkel) der de gjennomgår følgende:

Oppgave 1:
  • Skriv en oppsummering (artikkel) der dere gjør rede for hva dere har jobbet med, hva Tricaster kan brukes til (tenk også andre ting enn det vi har hold på med), skriv om funksjonene dere har jobbet med, og hvilke type funksjoner Tricaster har.  
  • Skriv en vurdering (for andre som kanskje har lyst å ta prg.varen i bruk) og si noe om brukervennlighet, om det var vanskelig å lære seg, om den hadde de funksjoner dere trengte til deres arbeid osv.
  • Oppsummer med hva du selv lærte, hva som var vanskelig, og hva som var "lett".  
  • Fortell gjerne hva du kunne tenkt deg å lære, og i hvilken sammenheng (hvilke type oppgave) du selv kunne tenkt deg å jobbet med Tricasteren igjen.
Oppgave 2:

Dersom dere heller ønsker å lage en tutorial kan dere ta 1 bestemt funksjon og vise hvordan den gjennomgøres, f.eks.  grafikk overlay, eller keying funksjonen.  Tenk at andre skal kunne forstå og lære seg hvordan det gjøres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar